Over Crossfit Papendrecht

Established in 2014

Mijn naam is Mark Maste, geboren in ’83 in het Brabantse Roosendaal.
In 2004 begonnen met de HBO sportopleiding aan de Fontys en sindsdien werkzaam in de sportwereld. Les en training gegeven van uiteenlopende sporten en aan alle leeftijdscategorieën.

De laatste jaren gewerkt als militair sportinstructeur bij de Landmacht en sinds juni 2014 een CrossFit Box geopend in mijn woonplaats om anderen te motiveren deze geweldige sport ook te gaan beoefenen. Na via collega’s voor het eerst in aanraking te zijn gekomen met CrossFit was ik eerst wat sceptisch, omdat het niet strookt met de traditionele manier van kracht en conditie training. Maar na een paar keer te hebben meegedaan, bleek dat het naast erg leuk ook erg effectief te zijn en was ik verkocht. Samen met collega’s zijn we naast de reguliere lessen (waar crossfit nog niet volledig was ingebracht) eigen crossfit programma’s gaan schrijven om zelf te doen.

Nu ben ik ook gediplomeerd CrossFit Trainer en stem ik crossfit trainingen voor anderen goed op elkaar af, zodat je in principe bijna elke dag een korte, maar effectieve workout kunt doen. Je kunt crossfit op zichzelf doen, voor algemene doeleinden (fitter en gezonder worden / er beter uitzien op het strand…), maar crossfit is ook goed te combineren met een andere sport, zoals ik zelf doe.

Naast crossfit, rugby ik al vanaf mijn 6e en altijd op het hoogste niveau gespeeld. Van jeugdselectie´s (Oranje U15 t/m U21) tot het Nationale senioren team. Ik speel voor het 1e team van The Dukes uit´s Hertogenbosch. CrossFit is een geweldige aanvulling op de clubtrainingen om je kracht en conditie nog meer omhoog te krijgen. Kracht en conditie is voor vrijwel iedere sport de basis.

Je kunt met crossfit desgewenst ook specifiek trainen. Mocht je bijv. meer explosiviteit in de benen willen, dan kunnen oefeningen zoals bijv. boxjumps belangrijker voor je zijn. Wil je hier bovenlichaam aan toevoegen doe dan bijv. oefeningen zoals de thrusters. Zo is er voor iedereen wat te halen bij CrossFit (Papendrecht). 

Probeer het en ervaar het zelf.

Mark Maste

Mission

Vision

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Values