/ / Over Crossfit Papendrecht

Mijn naam is Mark Maste, geboren in ’83 in het Brabantse Roosendaal.
In 2004 begonnen met de HBO sportopleiding aan de Fontys en sindsdien werkzaam in de sportwereld. Les en training gegeven van uiteenlopende sporten en aan alle leeftijdscategorieën.

De laatste jaren gewerkt als militair sportinstructeur bij de Landmacht en sinds juni 2014 een CrossFit Box geopend in mijn woonplaats om anderen te motiveren deze geweldige sport ook te gaan beoefenen. Na via collega’s voor het eerst in aanraking te zijn gekomen met CrossFit was ik eerst wat sceptisch, omdat het niet strookt met de traditionele manier van kracht en conditie training. Maar na een paar keer te hebben meegedaan, bleek dat het naast erg leuk ook erg effectief te zijn en was ik verkocht. Samen met collega’s zijn we naast de reguliere lessen (waar crossfit nog niet volledig was ingebracht) eigen crossfit programma’s gaan schrijven om zelf te doen.

Nu ben ik ook gediplomeerd CrossFit Trainer en stem ik crossfit trainingen voor anderen goed op elkaar af, zodat je in principe bijna elke dag een korte, maar effectieve workout kunt doen. Je kunt crossfit op zichzelf doen, voor algemene doeleinden (fitter en gezonder worden / er beter uitzien op het strand…), maar crossfit is ook goed te combineren met een andere sport, zoals ik zelf doe.

Naast crossfit, rugby ik al vanaf mijn 6e en altijd op het hoogste niveau gespeeld. Van jeugdselectie´s (Oranje U15 t/m U21) tot het Nationale senioren team. Ik speel voor het 1e team van The Dukes uit´s Hertogenbosch. CrossFit is een geweldige aanvulling op de clubtrainingen om je kracht en conditie nog meer omhoog te krijgen. Kracht en conditie is voor vrijwel iedere sport de basis.

Je kunt met crossfit desgewenst ook specifiek trainen. Mocht je bijv. meer explosiviteit in de benen willen, dan kunnen oefeningen zoals bijv. boxjumps belangrijker voor je zijn. Wil je hier bovenlichaam aan toevoegen doe dan bijv. oefeningen zoals de thrusters. Zo is er voor iedereen wat te halen bij CrossFit (Papendrecht). Probeer het en ervaar het zelf.

/ / Het team

// Yogi Jeff

Oefeningen die je uitdagen, gewaar laten worden van jezelf. Zien. Hoe kan je één worden. Blokkades verwijderen. Zwakke plekken sterker maken. Je lichaam en geest samen laten werken. Jezelf anatomisch uitlijnen naar een onverdeelde eenheid van vreugdevol bewustzijn. Dit is hard werken aan jezelf met bloed, zweet en tranen. Loslaten van zaken die je niet meer dienen. Omarmen wat je dichter brengt bij je optimale blauwdruk. Joy ontwikkelen als je het zwaar hebt op de mat. Luisteren naar het gesprek van je lichaam. Progressie boeken door te ademen en je wil loslaten tijdens je reis. Verlichting vinden. Blissfull moments on the mat.

yoga
// Bert

Coach
Mijn naam is Bert de Vrieze, oud gymleraar en lyrisch van CrossFit en Boxen! Een aantal maanden geleden van mijn passie mijn beroep gemaakt en bij de boxingcompany gaan werken, maar nu terug van weggeweest.

18 jaar ervaring in coaching in sport en-/of bewegingen

Quotes:
-Coaching movements and fun!
-Ik ben een entertainer
-Het gaat niet altijd om de eindbestemming maar om de “fun” tijdens de reis.

Gerelateerde Opleidingen/certificaten: Academie Lichamelijke opvoeding, CF Level 2, Weightlifting L2, Gymnastics, Cross-/Pinkboxing gediplomeerd PT-er.

Crossfit en pink & crossboxing
// Ingrid

Trainer

Pink & crossboxing
// Mark

Owner, Head Coach
Na een carrière van 25 jaar rugby, kwam Mark in 2013 voor het eerst in aanraking met CrossFit via sportcollega's. Mark heeft toen besloten zijn baan als sportinstructeur bij defensie op te zeggen en fulltime voor zichzelf te beginnen. In juni 2014 heeft CrossFit Papendrecht haar deuren geopend.

Educatie
Fontys sporthogeschool
CrossFit Level 2 Trainer (CF-L2)
CrossFit Kids Trainer
Conjugate Methods Certificate
CrossFit Scaling Certificate
CrossFit Spot The Flaw Certificate
CrossFit Weightlifting Certificate
CrossFit Weightlifting Level 2 Certificate
Overload Worldwide TOP A & B
Overload Worldwide Mylogenics Advanced

Crossfit en pink & crossboxing
// Annelou

Owner, Coach
Sinds de start van CrossFit Papendrecht is Annelou vooral op de achtergrond werkzaam geweest. In het dagelijks leven is Annelou tevens werkzaam als projectmanager en coach/trainer in de gezondheidszorg.

Educatie:
Bachelor Bedrijfskunde specialisatie; Psychologie & Coaching
CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Anatomy Certificate
CrossFit Spot The Flaw Certificate
Reanimatie + AED Certificate

CrossFit, Personal training